Konec se blíží

21.02.2015 01:01

Náš dvacátý den na Zélandu. První tak trochu flákací. Potřebujeme se přiblížit k městu Christchurch, ze kterého budeme za pár dní odlétat zpátky domů. Skoro všechno, co bylo v plánu máme úspěšně za sebou. Ta část Jižního ostrova, přes kterou budeme přejíždět pro nás není moc zajímavá. Je to jedna velká rovina, podobně jako u Kolína :-) Proto ráno nikam nespěcháme.

Ráno se chci zastavit u kaple dobrého pastýře a vyfotit si ho s tyrkysovým jezerem v pozadí, tak jak ho můžete najít na většině fotek na internetu.

Jenže jsme tady ve špatnou dobu. Bez všudepřítomných kobylek se to neobejde.

Raději rychle vyrážíme na cestu. Nikam se ale neženeme a po cestě zastavujeme na kafíčko. Dolaďujeme program na poslední den a přemýšlíme, kde dnes spustíme kotvu. Volba padá na jezero Ellesmere. Na místo tentokrát přijíždíme nezvykle brzy. Rozbalujeme mobilní obývák, vytahujeme knížky a chytáme nějaký ten únorový bronz (případně pihy).

Z naší improvizované zahrádky pozorujeme místní rybáře při práci. Ty uřvané racky všude okolo jim nezávidíme, jinak je to romantika :-)

Zbývá už jenom uvařit večeři, stáhnout nové fotky do notebooku, vybrat z nich ty nejlepší a vymyslet něco pokud možno ne moc nudného na blog :-)

Na zítra máme nachystanou ještě jednu věc. Takovou třešničku na novozélandském dortu. Snad to klapne. Večer vám dáme vědět, jak to dopadlo...

Komentáře

Třešnička na dortu

Mamka | 20.02.2015

Přeji vám ať si jí vychutnáte!

Přidat nový příspěvek